Kära öbor!
Söndagen den 10:e november är det Fars dag.
Detta är en av de dagar på året som vi har mest att göra här på anrika Quarti.
På grund av detta så kommer vi att servera en något mindre meny än vanligt på Fars dag så att vi verkligen kan leverera maten
med den kvalité och service som pappa förtjänar.

Vi på Quarti hälsar er varmt välkomna med denna Fars dagmeny!

Förrätter
Krämig svampsoppa på karljohansvamp 155
Slät svampsoppa serveras med champinjoner, sockerärtor och lättrökt sidfläsk

Skagenröra på mörkt hembakat sirapsbröd 165/225
Serveras med citron och toppas med finskuren rödlök

Charkuteritallrik 155/205
Tre utvalda charkuterier serveras med tapenade på kronärtskocka och comtéost

Huvudrätter
Sparris- och champinjonrisotto 205
Krämig sparris- och svamprisotto serveras med parmesan, rödvinssås och vinaigretteslungad sallad

Grillad havsabborrefilé 255
Serveras med rostade rotfrukter och olivolja smaksatt med dill och färskpressad citronjuice

Högrevsburgare 185
Serveras i grillat briochebröd med rökbakad oxbringa, cheddarost, Quartidressing, syltad lök, sallad, tomat, saltgurka och pommes frittes

Grillad biff med kappa 280
Serveras med pommes frittes, rödvinssås, bearnaisesås, grillade grönsaker samt tomat- och löksallad

Efterrätter
Två hemgjorda chokladbollar 59
Klassiska och barnsligt goda chokladbollar.
En med kokostopping och den andra med pärlsockertopping

Crème brûleé 95
En riktig fransk klassiker med anor från 1691

Svartvinbärscheesecake 115
Botten på rostad veteblandning, mellanlager med vit choklad och färskost samt en svartvinbärstopping.
Serveras med rostad vit choklad och syltade hallon

Barnmeny
Barnburgare 125
Högrevsburgare naturell i grillat briochebröd serveras med pommes frittes, sallad, tomat och ketchup på sidan
Barnpasta 125
Serveras med krämig köttfärssås

För bordsbokning var vänlig ring 08-766 59 10 eller mejla till info@quarti.se