Sällskapsmenyer för större sällskap
Möjlighet att boka en avskild del eller hela restaurangen
underline
Meny 1 ”Proletären” 310
Brödservering
Hembakat mjukt bröd, surdegsknäckebröd från Solmarka Gårdsbageri och smör toppat med flingsalt
***
Pasta Verde
Paprikapestoslungad pasta serveras med ruccola, parmesan och rostade pinjenötter
***
Två kulor citronsorbet
Syrligt och gott för att höja fräschören efter middagen
Meny 2 ”Meridianen” 545
Charktallrik
Tre utvalda charkuterier serveras med kronärtskockstapenade och husets ost
***
Honungsglacerad torskrygg
Serveras med kokt potatis, vitvinssås, blomkålspuré, picklad blomkål, sikrom och citron
***
Finsmakarglass
Krämig vaniljglass serveras med chokladsås, kex och färska bär
Meny 3 ”Finsmakaren” 625
Skagenröra på mörkt hembakat sirapsbröd
Serveras toppad med rödlök och citron
***
Grillad Biff med kappa 250gr
Serveras med pommes frites, bearnaisesås, rödvinssås, grillade grönsaker samt tomat- och löksallad
***
Passionsfruktscheesecake
Bottenlager på mellanmörk choklad, mellanlager med vit choklad och färskost samt en syrlig passionsfruktstopping
Dessa menyer måste förbeställas senast tre dagar innan själva restaurangbesöket.
Eftersom Meny 3 "Finsmakaren" innehåller råvaror som vi ej har hemma i vanliga fall så är miniantalet för att beställa denna meny 10st.
Dessa menyer kan förbeställas till bord i matsalen alternativt till vår Chambre Séparée med plats för upp till 30 personer.
Då vi ej tar lokalhyra för vår Chambre Séparée ser vi gärna att samtliga i sällskapet äter samma trerättersmeny.
Detta är på grund av att vi tar in extra personal för att öppna upp séparéen.