Sällskapsmenyer för större sällskap
Möjlighet att boka en avskild del eller hela restaurangen
underline
Meny 1 ”Proletären” 325
Brödservering
Hembakat mjukt bröd, surdegsknäckebröd från Solmarka Gårdsbager serveras med smör toppat med havssalt
***
Kantarellrisotto
Kantareller och champinjoner serveras i krämig risotto med cocktailtomater, spenat och parmesan
***
Två kulor citronsorbet
Syrligt och gott för att höja fräschören efter middagen
Meny 2 ”Meridianen” 515
Charkuteritallrik
Tre utvalda charkuterier serveras med comtéost och kronärtskockstapenade
***
Grillad rödingfilé
Serveras med blomkålspuré, vitvinssås, handskalade räkor, pak choi, forellrom och dillolja
***
Finsmakarglass
Krämig vaniljglass serveras med chokladsås, kex och färska bär
Meny 3 ”Finsmakaren” 595
Skagenröra på mörkt hembakat sirapsbröd
Serveras toppad med rödlök och citron
***
Grillad Biff med kappa 250gr
Serveras med pommes frites, bearnaisesås, rödvinssås, grillade grönsaker samt tomat- och löksallad
***
Hallon- och passionsfruktscheesecake
Bottenlager på mellanmörk choklad, mellanlager med vit choklad och färskost samt en syrlig hallon- och passionsfruktstopping
Dessa menyer måste förbeställas senast tre dagar innan själva restaurangbesöket.
Eftersom Meny 3 "Finsmakaren" innehåller råvaror som vi ej har hemma i vanliga fall så är miniantalet för att beställa denna meny 10st.
Dessa menyer kan förbeställas till bord i matsalen alternativt till vår Chambre Séparée med plats för upp till 30 personer.
Då vi ej tar lokalhyra för vår Chambre Séparée ser vi gärna att samtliga i sällskapet äter samma trerättersmeny.
Detta är på grund av att vi tar in extra personal för att öppna upp séparéen.