Sällskapsmenyer för större sällskap

Möjlighet att boka en avskild del eller hela restaurangen

underline

Meny 1 ”Vegetarianen” 395

Pimientos de padrón
Serveras med parmesan och mojo rojo
***
Krämig svamp- och tryffelpasta
Gräddstekta skogschampinjoner och karljohansvampar serveras med parmesan, babyspenat och färsk svart tryffel i krämig pastasås smaksatt med vitlök och tryffelolja
***
Två kulor citronsorbet
Syrligt och gott för att höja fräschören efter middagen


Meny 2 ”Höstens färger” 490

Charktallrik
Tre utvalda charkuterier serveras med comtéost, marinerade oliver, samt tapenade på soltorkade tomater och kronärtskocka
***
Grillad “Rödingbouillabaisse”
Grillad rödingfilé serveras med tomatiserad skaldjursfond, potatis, vitlök, chili, vitt vin, saffranmarinerad fänkålscrudité, krutonger och hummeraioli
***
Crème brûlée
En av de mest klassiska franska desserterna med anor från 1691


Meny 3 ”Finsmakaren” 525

Skagenröra på mörkt hembakat sirapsbröd
Serveras toppad med tångkaviar och citron
***
Grillad Biff med kappa 280gr
Serveras med pommes frittes, bearnaisesås, rödvinssås, grillade grönsaker samt tomat- och löksallad
***
Hemgjord cheesecake
Tre lager av godsaker.
Botten på rostad veteblandning, mellanlager med vit choklad och färskost samt en hallontopping. Serveras med rostad vit choklad och rårörda hallon


Dessa menyer måste förbeställas senast tre dagar innan själva restaurangbesöket