Sällskapsmenyer för större sällskap

Möjlighet att boka en avskild del eller hela restaurangen

underline

Meny 1 ”Proletären” 325

Brödservering
Hembakat mjukt bröd, surdegsknäckebröd från Solmarka Gårdsbager serveras med smör toppat med havssalt
***
Kantarellrisotto
Kantareller och champinjoner serveras i krämig risotto med cocktailtomater, spenat och parmesan
***
Två kulor citronsorbet
Syrligt och gott för att höja fräschören efter middagen


Meny 2 ”Meridianen” 515

Charkuteritallrik
Tre utvalda charkuterier serveras med comtéost och kronärtskockstapenade 
***
Grillad rödingfilé
Serveras med blomkålspuré, vitvinssås, handskalade räkor, pak choi, forellrom och dillolja
***
Finsmakarglass
Krämig vaniljglass serveras med chokladsås, kex och färska bär


Meny 3 ”Finsmakaren” 595

Skagenröra på mörkt hembakat sirapsbröd
Serveras toppad med rödlök och citron
***
Grillad Biff med kappa 250gr
Serveras med pommes frites, bearnaisesås, rödvinssås, grillade grönsaker samt tomat- och löksallad
***
Hallon- och passionsfruktscheesecake
Bottenlager på mellanmörk choklad, mellanlager med vit choklad och färskost samt en syrlig hallon- och passionsfruktstopping


Dessa menyer måste förbeställas senast tre dagar innan själva restaurangbesöket.

Eftersom Meny 3 "Finsmakaren" innehåller råvaror som vi ej har hemma i vanliga fall så är miniantalet för att beställa denna meny 10st.

Dessa menyer kan förbeställas till bord i matsalen alternativt till vår Chambre Séparée med plats för upp till 30 personer.
Då vi ej tar lokalhyra för vår Chambre Séparée ser vi gärna att samtliga i sällskapet äter samma trerättersmeny.

Detta är på grund av att vi tar in extra personal för att öppna upp séparéen.