Veckans meny

Vecka 49

underline

MÅNDAG
STÄNGT

TISDAG
Fiskgryta
Serveras med röding, sej, lax, kokosmjölk, fänkål, chili, citrongräs och persilja

ONSDAG
Grillad majskycklingfilé
Serveras med anchoad, grillad sallad, parmesan, tomater och krutonger

TORSDAG
Lammfärsbiff
Serveras med rostad zucchini, lammsky, baba ghanoush, fetaost och krasse

FREDAG
Friterad fläsksida
Serveras med parmesanpotatis, jalapeño- och parmesandressing, rödkålssallad samt koriander

LÖRDAGENS HELGMIDDAG
Grillad entrecôte
Serveras med pommes frittes, rödvinssås, rostat vitlökssmör, sotad lök, krasse och rostad vitlöksdipp

SCHNITZELSÖNDAG
Wienerschnitzel
Serveras med pommes frittes, rödvinssås, ansjovissmör, friterad kapris och citron