Här på Restaurang Quarti har vi roligt nästan jämt.
Trots det så kan man ju skoja till det lite extra ibland så här är lite information om November månad.

Coronauppdatering

Från och med den 3:e november får det max vara 8 personer vid samma bord.
Utöver detta så följer vi alla rekommendationer som kommer mer eller mindre dagligen i arbetet för att förebygga smittspridning av Covid 19.
Vi har minskat på sittplatser i restaurangen och på uteserveringen för att öka utrymmet mellan borden, vi desinfekterar alla kontaktytor såsom dörrhandtag, betalterminaler, menyer osv.
Än så länge har hela vår personal klarat sig och för vår skull och för er skull så uppmanar vi alla våra gäster med symptom att stanna hemma.
Varför inte testa vår hemkörning där vi kan lämna maten utanför dörren om ni uppvisar symptom?
För er som är friska så hälsar vi er fantastiskt välkomna för ett besök då vi fortsätter att hålla öppet tisdagar till och med lördagar från kl 16:45.
Stort tack till alla er som har stöttat oss under året och som fortsätter att stötta oss nu när gästerna börjar avta i takt med att smittspridningen har ökat igen.
Utan ert stöd med avhämtningar och hemkörningar så hade vi inte funnits kvar!

Hemkörning
Vi har på efterfrågan startat upp vår egen hemkörning av vår mat på södra ön från Gåshaga till Skärsätra/Dahlénumområdet.
Bor ni i detta område är ni varmt välkomna att ringa oss för hemkörning eller för avhämtning.
För övriga delar av Lidingö går det bra att beställa vår mat via appen Wolt så levererar deras kurirer maten hem till er.
Wolt har samma funktion som vi har, de kan lämna maten utanför om ni uppvisar influensasymptom eller om ni befinner er i riskgrupp.

Söndagar på Quarti
Vår ambition var att vi skulle öppna upp söndagar igen under vår- och sommarmånaderna men i rådande situation så känns det dessvärre inte aktuellt med att utöka öppettiderna.
Således kommer vi att hålla stängt alla söndagar utom den första söndagen i månaden då det är Schnitzelsöndag.
Om ni är ett större sällskap som vill besöka oss en söndag när vi har stängt så finns möjligheten att abonnera restaurangen med en förbeställd meny.
Kontakta gärna oss för en offert via abonnera@quarti.se så ska vi se till så att ni får en fantastisk söndag.

Catering
Varför inte låta oss göra arbetet när ni har bjudning så att ni slipper slita i köket. Hör av er till oss för en offert så kan vi lösa det mesta till festen.

Quarti + Wolt = En bättre dag hemma
Vi har börjat med ett samarbete med företaget Wolt som kör ut mat från oss hem till er.
Ladda ner appen Wolt och beställ hem mat så får ni den hemlevererad av Wolts kurirer.
För er som bor i närheten så går det alldeles utmärkt att ringa oss och då har vi alla förrätter, alla huvudrätter och ett par efterrätter att tillgå för avhämtning.

Schnitzelsöndag på Quarti
Första söndagen i månaden serverar vi vår Wienerschnitzel på kalv som söndagsmiddag till det facila priset av 200:-.
Nästa Schnitzelsöndag går av stapeln den 6:e december och vi rekommenderar att ni bokar bord då det brukar vara bra tryck på bokningar dessa dagar.
Varmt välkomna på SchnitzelSöndag den 6:e december!