Här på Restaurang Quarti har vi roligt nästan jämt.
Trots det så kan man ju skoja till det lite extra ibland så här är lite information om september månad.

Coronauppdatering
På Quarti följer vi alla rekommendationer som kommer mer eller mindre dagligen i arbetet för att förebygga smittspridning av Covid 19.
Vi har minskat på sittplatser i restaurangen och på uteserveringen för att öka utrymmet mellan borden, vi desinfekterar alla kontaktytor såsom dörrhandtag, betalterminaler osv.
Än så länge har hela vår personal klarat sig och för vår skull och för er skull så uppmanar vi alla våra gäster med symptom att stanna hemma.
Varför inte testa vår hemkörning där vi kan lämna maten utanför dörren om ni uppvisar symptom?
För er som är friska så hälsar vi er fantastiskt välkomna för ett besök då vi fortsätter att hålla öppet tisdagar till och med lördagar från kl 16:45.
Stort tack till alla er som stöttar oss i dessa mycket speciella tider.
Utan ert stöd så hade vi inte funnits kvar!

Kantarellsäsong
Eftersom vi är både unga och moderna här på anrika Quarti så följer vi ofta säsongerna med primörer och dylikt.
Just nu är kantarellerna som bäst och därför serverar vi en kantarelltoast till förrätt och  en kantarellpasta som huvudrätt.
Båda rätterna går att få vegetariska om så önskas och vi kommer att ha dessa rätter tills vi gör nästa menybyte som är planerat till den 15:e september.

Hemkörning
Vi har på efterfrågan startat upp vår egen hemkörning av vår mat på södra ön från Gåshaga till Skärsätra/Dahlénumområdet.
Bor ni i detta område är ni varmt välkomna att ringa oss för hemkörning eller för avhämtning.
För övriga delar av Lidingö går det bra att beställa vår mat via appen Wolt så levererar deras kurirer maten hem till er.
Wolt har samma funktion som vi har, de kan lämna maten utanför om ni uppvisar influensasymptom eller om ni befinner er i riskgrupp.

Söndagar på Quarti
Vår ambition var att vi skulle öppna upp söndagar igen under vår- och sommarmånaderna men i rådande situation så känns det dessvärre inte aktuellt med att utöka öppettiderna.
Således kommer vi att hålla stängt alla söndagar utom den första söndagen i månaden då det är Schnitzelsöndag.
Om ni är ett större sällskap som vill besöka oss en söndag när vi har stängt så finns möjligheten att abonnera restaurangen med en förbeställd meny.
Kontakta gärna oss för en offert via abonnera@quarti.se så ska vi se till så att ni får en fantastisk söndag.

Catering
Varför inte låta oss göra arbetet när ni har bjudning så att ni slipper slita i köket. Hör av er till oss för en offert så kan vi lösa det mesta till festen.

Quarti + Wolt = En bättre dag hemma
Vi har börjat med ett samarbete med företaget Wolt som kör ut mat från oss hem till er.
Ladda ner appen Wolt och beställ hem mat så får ni den hemlevererad av Wolts kurirer.
För er som bor i närheten så går det alldeles utmärkt att ringa oss och då har vi alla förrätter, alla huvudrätter och ett par efterrätter att tillgå för avhämtning.

Schnitzelsöndag på Quarti
Första söndagen i månaden serverar vi vår Wienerschnitzel på kalv som söndagsmiddag till det facila priset av 200:-.
Nästa Schnitzelsöndag går av stapeln den 6:e september och vi rekommenderar att ni bokar bord då det brukar vara bra tryck på bokningar dessa dagar.
Varmt välkomna på SchnitzelSöndag den 6:e september!

After work på Quarti
Den sista fredagen varje månad kör vi konceptet “Vuxenpassning”.
Det är en After work där vi bjuder på lite tilltugg och erbjuder AW-priser i bardelen mellan kl 16:45 och 19:00 till glad musik.
Vuxenpassningen har för närvarande tagit semester och återkommer till hösten igen.
Om ni är ett större sällskap som önskar köra After Work så är ni mer än välkomna att höra av er så skräddarsyr vi en AW för er.