Kära öbor!
2020 har verkligen varit ett annorlunda år för alla och på grund av det så tänkte vi på anrika Quarti testa att göra något vi aldrig har gjort förut.
Från och med tisdagen den 1:a december så kommer vi att lägga till en julinspirerad förrättstallrik på menyn med följande delikatesser:

Fransk löksill på matjes
Senapssill på hemkokt senap
Inlagd sill
Gravad lax
Hovmästarsås
Kokt potatis
Gräddfil
Finskuren rödlök
Gräslök

Vi kommer även att ändra på vår charkuteritallrik under december månad och servera den med

Senapsgriljerad julskinka
Viltsalami
Rökt renkött
Hemkokt senap
Hembakat mörkt sirapsbröd

Den 22:a och den 23:e december erbjuder vi även fri hemkörning till hela Lidingö av alla dessa godsaker i en julkasse plus att vi lägger till
OBS! Det har varit fantastiskt bra tryck på bokningar av vår julkasse så vi har nått vår maxkapacitet och kan dessvärre ej ta emot fler beställningar.

Janssons frestelse
Skagenröra
Hemtrillade julköttbullar

Allt detta i kassen inklusive hemkörning till det facila priset av 425:- per person.

För den riktiga gourmanden finns även tillvalsmöjlighet att lägga till en ostbricka med tre sorters ost, fikonmarmelad och surdegsknäckebröd för endast 70:- per person.

Beställningar av julkassen tar vi tacksamt emot via telefon tisdagar till och med lördagar mellan kl 14:00 och 16:45 alternativt via mejl till jul@quarti.se
Er beställning behöver vi få in senast fredagen den 18:e december så kommer vi med julmaten antingen den 22:a eller den 23:e december.
Då vi endast kommer att ha Janssons frestelse, köttbullar och skagenröra till julkassen så går det endast att beställas till den 22:a och 23:e december men den övriga julmaten finns tillgänglig på ordinarie menyn från och med den 1:a december.
Betalning sker enklast med swish eller kontanter vid leverans och kvitto ges vid varje köp.

Varmt välkomna!